nl Dutch
nl Dutch

Onze geschiedenis

Suriname’s beste supermarkt met vestigingen aan de Johannes Mungrastraat, aan de Twee Kinderenweg en te Lelydorp is begonnen als een traditionele, kleine Chinese kruidenierswinkel. De heer Yuk Kau Choi, vader Rudy de huidige directeur-eigenaar, is in 1982 begonnen met deze kruidenierswinkel.

Het winkeltje aan de Johannes Mungrastraat no. 11 van nog geen 300 m² groot, werd gedraaid door vader en moeder Choi, de kinderen en bijgestaan door één personeelslid. Het winkeltje was populair bij de klanten en al spoedig was het nodig te verhuizen naar een groter pand op nummer 17 waar de nieuwe winkel in de loop van ongeveer 10 jaar werd uitgebouwd tot een grote supermarkt.

Op 30 november 2018 heeft er een grote uitbreiding plaatsgevonden waarbij een groot stuk magazijn tot winkel is verbouwd waardoor het winkeloppervlak ongeveer 40% groter is geworden. Hierdoor is de winkel veel ruimer geworden waarbij de gangen breder en overzichtelijker zijn geworden en de versafdelingen een hele nieuwe uitstraling hebben gekregen.

Ook de diepvriesafdeling is voorzien van nieuwe vriesmeubels waardoor deze weer een moderne look heeft en gebruik maakt van de moderne technieken voor het koelen en verlichten waardoor er minder stroom hoeft te worden gebruikt zodat de milieubelasting minder is geworden.

Missie

Dienstverlening, verscheidenheid aan producten van de hoogste kwaliteit, klantgerichte en goed getrainde medewerkers, een modern ingerichte winkelomgeving, productinformatie en het juiste evenwicht tussen prijs, kwaliteit, dienstverlening, interieur en een persoonlijke benadering zijn de sleutelbegrippen voor winkelen bij Choi’s. 

Het ervoor zorgdragen dat alle producten van de verse vleeswaren en het vers brood tot de beste wijnen uit verschillende delen van de wereld en van diepvries groenten tot groenten uit de rijke Surinaamse tuinbouw, kortom dat hoogstaande kwaliteitsproducten uit Europa, Noord en Zuid-Amerika en uit ons eigen Suriname steeds in ruime mate voorradig zijn om te kunnen voldoen aan de behoeften van de klant die steeds hogere en meer gevarieerdere eisen stelt.

Visie

Toonaangevend en trendsetter zijn in Suriname door middel van een uitgebalanceerd en internationaal georiënteerd aanbod aan producten en excellente service verlening.