nl Dutch
nl Dutch

Sinds 30 november 2010 is Paramaribo Noord verrijkt met dit 2e filiaal van Choi´s Supermarkt. Met ruim 1200 mis het op dat moment  een van de grootste supermarkten in dit deel van de stad en voor veel bewoners een aanvulling in het bestaande aanbod van supermarkten. Met een ruime parkeerplaats en goede bereikbaarheid vanuit het centrum met de auto of bus via de Wilhelminastraat, kunnen mensen rustig winkelen in een aangenaam gekoelde winkel. 

Choi´s Supermarket Noord

Choi´s Supermarket Zuid

Wat eens begon als een kleine supermarkt van ongeveer 300 m2 is in de loop van de jaren uitgebreid tot een moderne supermarkt waar het prettig winkelen is. Het assortiment is zeer uitgebreid met producten afkomstig uit de hele wereld. Naast Choi´s Zuid zijn er diverse kleinere winkels met ieder hun specialiteiten zoals een opticiën, een sieraden winkel, een plantenwinkel en de Choi´s Groentenmarkt met dagelijks verse Surinaamse groeten en fruit. Al deze winkels samen bieden volop keuze waardoor u niet meer overal heen hoeft te rijden voor uw boodschappen. 

Na 2 jaren grondvoorbereidingen is er in 2018 gestart met de bouw van het 3e filiaal van Choi´s Supermarkt. Aan de Indira Gandhiweg, ongeveer 200 meter ten noorden van Lelydorp, is aan de westkant van de weg een enorm terrein waar Choi´s Lelydorp is gebouwd. Deze supermarkt is een enorme aanwinst zijn voor Lelydorp en omgeving met een enorm aanvullend assortiment aan producten naast de reeds bestaande supermarkten.

Choi´s Supermarket Lelydorp